Minggu, 09 Mei 2010

Veelgemaakte Financieringfouten

Het tijdperk van eenvoudig een lening krijgen is verleden tijd. De leningnemers die nu een lening willen krijgen zullen al snel zien dat banken angstvallig hun buidel dichthouden. Ook banken met een BKR specialisatie zullen je veel strikter beoordelen dan voorheen.

De hamvraag wordt dan al snel hoe je het wel voor elkaar krijgt. Wil je het fatsoenlijk doen, dan is een goede voorbereiding doorslaggevend. Een goed stappenplan in het voorbereidingsproces is de kern van het succes bij een geld lening . Je huidige situatie is cruciaal voor de start, dat is je startpunt. Kernvragen zoals je inkomen en het wel of niet hebben van een vaste arbeidsbetrekking of tijdelijk dienstverband spelen mee bij de beoordeling van een eventuele aanvraag.

Wanneer je dus weet wat de inventaris en optelsom is van jouw financiele situatie is het moment aangebroken om een grote vergelijkingsronde te gaan houden. Een lening vergelijken is niet zo ingewikkeld als het lijkt. De enige activiteit die je hoeft te verrichten is verschillende kredietoffertes naast elkaar te leggen. Let wel op. Voorwaarden en bedragen moeten op elkaar lijken. Er zijn gewoon momenten dat dit erg lastig kan zijn, maar laat de kredietoffertes in elk geval zoveel als mogelijk overeenkomen wanneer je een vergelijking maakt.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar